Alla inlägg den 18 januari 2007

Av Christer - 18 januari 2007 00:47

De som tränade i lördags fick förmånen att förhands-titta på nya match- och träningskläder som Eskils damtrupp inom kort kommer att utrustas med. En mer figurnära matchtröja visades upp vilket länge efterfrågats. Det ska dock direkt sägas (på mångas begäran) att det inte är alla ledare som kommer att utrustas med figurnära kläder. Men det har uppstått ett litet tvivel efter att tagit del av rapporterna hur den nyligen uppstartade fysträningen fått musklerna att svälla på A. Leo med flera. Så vi kanske får återgå till den gamla typen tröja med vida, mycket vida, armar.

Av Christer - 18 januari 2007 00:40

Nu kan jag äntligen lägga ut en ny omröstning efter att Raggen har uppbådat allt hon har för att vinna* Laserdom-omröstningen med 18,5 %I ett tidigt inlägg i gästboken lovade Sara att vinna omröstningen. Det tog henne en knapp månad att få ihop tillräkligt med röster. Bra jobbat.En intressant aspekt är svenska folkets kunskap om Eskilsminnes damlag och Laserdom-spel. 18 personer såg själva aktiviteten. 27 personer har röstat. Nästa gång kommer vi att ta ett litet inträde för intresserade åskådare.

Av Christer - 18 januari 2007 00:22

Strövelstorp är ju känt för att vara först med sina gräsplaner här i nordvästra Skåne. Men i år slogs rekordet när Strövelstorps P15 gick på sin grästräning den 13 januari. E-planen i Strövelstorp är tydeligen spelbar, otroligt.

Av Christer - 18 januari 2007 00:16

... att börja skriva något alltså. En hektisk vecka har förflutit och det har varit tomt på inlägg här. Det är dags att sätta igång igen. Men det är klart att just nu är det inte så jättemycket på gång. Mycket med trist planering och sådant bara. Det är ju slut på inomhuscuperna och det återstår 1,5 månad till träningsmatcherna.Men det är klart: Ganska kul ändå att nu sätta igång och planera träningsläger i Kroatien, Resa till Gothia (för att vinna, eller hur..) och seriernas matcher läggs nu i dagarna så snart är programmet klart. Innan dess: Stormträning på grus torsdag.

Ovido - Quiz & Flashcards