Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

And all is well

Av Christer - 21 oktober 2007 22:30

Sju dagars uppehåll i bloggandet. Märklig blandning mellan lugn och hekteiskt just nu. Inga matcher - Ingen träning denna vecka. Men istället massor av möten och andra samtal. På sätt och vis tar det lika mycket på krafterna.

Vi är inne i andra träningsfria veckan. Det är välbehövligt för de flesta. Skönt att rensa skallen efter den tuffa resa laget haft på senaste tid. Några håller igång på träningsakademin. Men på torsdag drar vi i gång lite nätt på konstgräset. Alla i truppen är kanske ännu inte så jättehågade att sätta igång träning, det förstår man. Men på torsdag liksom hela november är det mest på skoj förstås. Bara för att hålla igång. Hårdträningen kommer så småningom. Desutom är det utrymme för några test-tränande spelare på torsdag. Ska bli intressant.

I tisdags var många av tjejerna hemma hos mig. Jag hade upplåtit huset till bullbakande och landskamps koll. Trevligt. Det var väl dryga tjugo spelare och några ledare som dök upp. Uppgifterna fördelades snabbt. Några stod för bakandet. Några diskade av efteråt. Någon gjorde läxorna. Några satt och surfade på Facebok. I princip gjorde alla vad de är bra på. Speciellt de som bara hängde i soffan eller sket i landskampen och såg Desperate Housewife (eller vad det nu var) på annan TV istället.

Annars har det som sagt varit mycket möten. Eskilscupsmöte, Tränarmöte med senior- och flicklagstränare. Induviduellt snack med olika tränare.

En hel del telefon i dessa ärenden. Möte om dataprogram för cupen. Känns som jag glömt nåt möte...

Och, javisst ja, jobbat i veckan också. Förseningar på flera tidningar gjorde att jag fått hoppa in och göra ganska många tidningssidor själv. Övertid både torsdag och fredag. 

I helgen extremt lugnt, så lugnt att jag varit extremt trött. Ju mindre man är igång desto tröttare blir man. Så funkar det i min ålder :-).

På lördagen i pricip bara hemma utom ett besök hos kära mor och hjälpte med att skruva på en säng-gavel och flytta en bokhylla. 

På söndagen inte mycket heller. Först upp och kolla lite på F93 träningen vid elva sedan blev det att övningsköra med Terez som äntligen kom igång med det igen. Hon körde ända till Landskrona. Där smet vi in och kollade sista halvtimmen på Wormos ganska betydelselösa kvalmatch mot Hallands Nation. Ingen succe. Halland vann med 2-0.

Fotbollsmässigt har väl helgen varit full av så betydelselösa matcher att inte ens jag brytt mig. 

Stattena föll borta mot Kalmar. Vittsjö förlorade i kvalet till ettan mot Byttorp med 0-1. Men de var ju klara innan. Råås B-lag vann i kvalet till fyran över Västra Karup, men inte heller det betydde något. Det var redan klart att det blev degradering till femman för Råå-reserverna.  

Denna veckorapport skrevs alltså bara för att ni ska vara uppdaterade - "all is well" 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christer - 26 september 2008 21:09

Grattis till Stattena Elin Borg som var med i F17 landslaget som på torsdagen besegrade Krotaien med 5-0 i första EM-kvalmatchen. Elin började på bänken men kom in i 81 minuten. Sverige möter på lördag Lettland och senare i förväntad gruppfinal Wales...

Av Christer - 26 september 2008 20:11

I morgon avslutas ju serien. A-laget möter Stattena Bluebirds på Olympia kl. 15.30 på lördagen. Matchen ska inte ha någon betydelse för seriesegern. Glimåkra ska inte kunna ta in 19 mål på oss även om vi skulle förlora. Men för Stattena betyder den m...

Av Christer - 26 september 2008 18:43

Ännu en gång har poängavdrag i efterhand påverkat läget i division 2 sydvästra. Malmö DFF (LDB U) har använt sig av en olicensierad spelare i två matcher. Det rör sig om en 15 åring som Malmö glömt ta ut licens för.  Spelaren anses därför okvalificer...

Av Christer - 21 september 2008 17:39

Oversholm - Glimåkra 4-2   Tabellen med en match kvar: Eskilsminne DIF  19  15 2 2   60-13 47  47 Glimåkra            19  14 2 3  48-20  28  44   ...

Av Christer - 20 september 2008 18:07

Sista hemmamatchen för A-laget avklarat. Vi har svårt mot Osby, Vet inte riktigt säkert vad det är. Men det har någ med deras sätt att krympa ytor att göra.   Vi fick möblera om en hel del idag. Det blev till sist så att vi satte Annica Leo i mål ef...

Ovido - Quiz & Flashcards