Alla inlägg den 18 juni 2007

Av Christer - 18 juni 2007 23:23

Hittar ingen match att gå och kolla på i morgon tisdag 19 juni. Visserligen spelar Vången - Sandby i tvåan, men det känns lite långt.

Av Christer - 18 juni 2007 22:42

... så spelade Tölö - Bäljan 1-1. Det var väl ett bra resultat för oss.

 Kan vi nagga Malmö på ett poäng på Söndag vore det inte dumt.

Av Christer - 18 juni 2007 22:31

.. från div 3 Norra idag:

Osby - Wä 2-0, Bromölla - IFK Hässleholm 6-2

(Resultaten på Skåneboll idag är alltså fel)

Det betyder att Osby hakar på i toppen, en poäng efter hdff på andraplatsen. Bromölla närmar sig oss men ligger fortfarande 2 poäng efter. 

Av Christer - 18 juni 2007 14:02

Omröstningen om vem som är favoriter till DM vinner vi överlägset. 52,5% tror på oss som slutsegrare. Visserligen säkert flest eskilsspelare som röstat, men vi får väl ändå räknas som favoriter bland de lag som är kvar.
Men en av våra svåraste matcher blir kanske på torsdag när vi åker till Bunkeflo för att spela vår första DM match när vi nu går in i turneringens andra omgång.

Dels är Bunkeflo ett ganska bra div 3 lag och man gick obesegrade igenom sin DM-grupp i första omgången. Dels så prioriterar vi seriespelet så, även om det är roligt med DM, uttagningen till matchen blir med hänsyn till att vi ska ha bästa lag mot LDB Malmö i serien senare i helgen. Nu är inte det säkert att det betyder så mycket eftersom det säkert är så att de spelare som får chansen kommer att ge järnet för att visa upp sig i A-laget.

Naturligtvis går vi för vinst.


PS. Visste inte att Bloggen hade tre läsare från Uppåkra. På annat sätt kan man väl inte förklara att de är tredjefavoriter efter oss och Hdff? Eller finns här ett hemligt vapen?

Av Christer - 18 juni 2007 13:56

När jag gick in på Skånebolls tabell för div 3 Norra konstaterade jag för ett ögonblick att det var maxflyt på söndagens resultat för alla Helsingborgslag i tabellen. Oavgjort mellan Wä och Osby samt IFK Hässleholm seger mot Bromölla är de resultat som passar NV-lagen bäst.

Men så kom jag på att matcherna spelas först i kväll och de inlagda resultaten är "fejk". Vem är så neslig? Inte nån Helsingborgare väl?

Ovido - Quiz & Flashcards