Alla inlägg under juli 2007

Av Christer - 2 juli 2007 21:40

för att inte göra läsarskaran allt för besvikna. Statistiken visar att det är 100-tal läsare varje dag och det utan att jag uppdaterat. Ännu fler är det de dagar jag skriver. Man kan ju undra varför så många vill läsa detta? Det är väl mest nyfikenhet för den litterära nivå på inläggen är ju inte av sådan kvalitet att det lockar massorna.

Ibland är det lätt att skriva och man har massor att förmedla. Eller rättare sagt jag tror nog jag skulle kunna skriva något varje dag. Men ibland orkar man inte.

Nu på senaste tid har det inte varit så frekvent. Bidragande till det är att mycket tid, då speciellt på helgerna när det normalt finns skrivtid, har varit vikt åt socialt engagemang.

Det började med studenten i början av juni då Terez hade sin stora dag. Herlgen efter hade hustru Elisabeth födelsedag och det ska förstås firas. Öppet hus och massor av folk hemma. Sedan var det ju midsommarhelg med gäster hemma, om än inte så många, men det blir ju fest ändå :-).

Sedan denna helgen då, med grillparty både fredag och lördag. På lördagen visserligen inte hemma utan hos tränar-Lasse i Munka Ljungby. Å andra sidan höll den på till 05.30 så det krävde sin man det oxå.

Detta inte som undanflykter men bara en förklaring till att visa söndagar har huvudet varit för tungt till koncentrerat bloggande. Och för att travestera på Ala's sätt att förklara sig på; man är ju inte 40 längre... 

Ovido - Quiz & Flashcards