Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Christer - 3 februari 2008 22:49

Försöket att hålla sig vaken igenom hela superbowl alltså. Storfavoriten New England patriots mot New York Gigants. Har alltid samma tanke att nu ska jag kolla hela matchen. Det är oftast en häftig föreställning där det inte är nån tvekan att alla inblandade ger allt. Men det brukar inte lyckas. Ibland går det till halvtid, men aldrig hela matchen. Denna gång ska jag absolut hålla mig vaken till pausen. Årets paus underhållare (och det är alltid någon av de största som uppträder) är Tom Petty. Det ska jag inte missa. Ska vi tro han inleder med "Saving Grace" den har ju en häftig inledning i sig.

I väntan på matchen slötittar jag lite på "Garp och hans värld". Svårt att se koncentrerat. Har sett den flera gånger. Filmen har precis passerat avsnittet där Walt dör i den något bizara trafikolyckan. Ni behöver inte se den. Filmen är väl OK, men läs boken istället. Av John Irving. Mycket bättre. Nu kokar vi kaffe och förbereder oss för Tom Petty (och att se lillebror Eli Manning bli hjälte när superstjärnan Tom Brady blir satt under press).


Av Christer - 3 februari 2008 15:19

Det har varit några övergångar och förändringar under januari som jag tror jag inte nämnt. Allt är inte så nytt, men här är lite för den nyfikne.

Det ska enligt uppgift går Jonna Nilsson yttermittfältare från Sjöbo till vår div 3 konkurrent Wä IF. Jonna gjorde 5 mål för Sjöbo i Söderettan 2007 trots att hon stor del av säsongen hade problem med sitt ena korsband.

Osby har två nyförvärv i Elin Österstedt från Alnö (div 3 Sundsvall) och Emelie Sjöstedt från Lönsboda.

Hässleholms IF har prsenterat fyra unga nyförvärv. Linda Berg (mv) som bara är 14 år kommer ifrån Madesjö IF i Småland. Elin Wennerberg född -92 från Vinslövs IF. Tvillingarna Rebecca (mv) och Emelie Nilsson från Röstånga IF.

Nya div 3 klubben Häljarp har tappat flera spelare. Fem spelare går till Borgeby FK (också nykommlingar i trean). Ytterligare någon eller några går till IK Wormo. Men skyttedrottningen Jenny Olofsson stannar. Häljarp flyttar upp sina F92 till damtruppen.

IK Wormo har föresten fått ny tränare. Mikael Elgström tar över. Han kommer närmast från Häljarp.

Så har vi lite koll på klubbarna i div 2, trots att Eskils inte ( i år) befinner sig i den serien.

Johanna Nilsson återvänder till Helsingborgs DFF efter en tid i Stattena IF. Johanna har mestadels återfunnits i Stattenas B-lag med har funnits på bänken och gjort inhopp i ettan. En bra förstärkning för HDFF inför comebacken i tvåan.

(Detta får avsluta inlägget för tillfället, eftersom sociala förpliktelser väntar. Systerson Pontus 15-årsdag ska förstås firas. Jag återkommer).





Ovido - Quiz & Flashcards