Alla inlägg den 4 februari 2008

Av Christer - 4 februari 2008 22:56

Det har lyckats fint med kampanjandet för att få igång damjuniorserier i Skåne igen. Hela 20 lag anmälde sig till sist. Det är ju en väldig förbättring mot de  5 det var i fjol. Och åren därinnan fanns det ingen serie över huvudtaget. Kanske har det gått ut lite över F16. Har inte sett siffror på det ännu, men kan tänka mig att det är lite färre.

Anmälda lag: Lunds BK, Hasslarps BK, Stavsten/Ymor FK, Helsingborgs DFF, BK Olympic, Munka/ÄFF, Stehags AIF, Åstorps FF, Backarnas FF, Klågerups GIF, LdB FC Malmö, Lilla Torg FF, Södra Sandby IF, Rörsjöstadens IF, Gislövs IF, Torna Hällestad, Borgeby FK, Eriksfält, Kvarnby IK, Eskilsminne IF

Eter en titt på den listan tycker jag det kan mäta sig med vilken division 5 serie som helst. Är det till och med så att vi får högre kvalitet än så i denna J-serie? I vart fall många starka lag!

Av Christer - 4 februari 2008 00:09

När Maria Edman skrev på för nya allsvenska Kristianstad DFF fanns det plötsligt tre bra målvakter i klubben. Att någon ska flytta på sig är ju ganska troligt. Emelie Karstöm  har varit iväg och provtränat i Vittsjö. Men nu cirkulerar en uppgift att Emelie överväger att spela med Everöds IF's herrlag i div. 7. Spännande val. 

Ovido - Quiz & Flashcards