Alla inlägg den 29 januari 2008

Av Christer - 29 januari 2008 22:51

Strövelstorp lägger ner sitt damlag eftersom de flesta spelarna bestämt sig för att återvända till sin moderklubb Hyllinge. Hyllinge GIF kommer därmed tillbaka med ett damlag efter två års uppehåll. Senast Hyllinge speladei damserien var 2005.

Det verkar också som Båstad GIF lägger ner. Laget står som utgått i div 5NV på Skånebolls hemsida. Jag har dock inte lyckats hitta en bekräftelse på detta.

Nån som vet? 


Av Christer - 29 januari 2008 21:29

Förbundskapten Maria Bengtsson har tagit ut ett F92 landslag till läger i mitten av februari. I denna trupp återfinns en skånska. Elsa Klarin, LDB.

Jag trodde väl sett från min horisont att det finns många bra F92 or i Skåne. Men tydligen finns det ännu bättre uppåt i landet. Och det är ju omöjligt att bedöma det om man inte kan jämföra så uttagningen är säkert riktig. 

Tittar man då tillbaka på de olika årgångarna blir man lite fundersam över trenden för skånska landslagstjejer (eller är det bara en tillfällighet)

Senaste uttagningen i U21 innehöll 5 skånska representanter, F89 - 4 stycken, F90 - 5 stycken, F 91 - 2 st och nu F92 - 1 st. Till hösten (oktober) är det dags för F93 första landslag. Hur många skånska representanter blir det då?

Ovido - Quiz & Flashcards