Alla inlägg den 1 augusti 2007

Av Christer - 1 augusti 2007 01:46

.. från Rebecka Jönsson:


"Nu är det snart dags för operationen. Sen börjar vägen tillbaka. Jag är så sugen på att spela igen o kommer att göra allt för att klara det. Ska kolla lite mer matcher nu också när jag inte jobbar. Ha de gott o hälsa alla. Becks"


Alla är härmed hälsade. Klart att du fixar det Becks! Vi har dig snart tillbaka i träning. Sedan lite go' vinterträning och du går mot en ny vår!

Av Christer - 1 augusti 2007 00:13

En utlåningskarusell som snurrar här under sommaruppehållet känns inte klockren för vår del. Omflyttningarna mellan Malmö och Husie är knappast något som kommer att gynna oss.

Ldb Malmö, vars utvecklingslag ligger suveränt i toppen på vår serie, lånar ut Anna Mörstam och Louise Östman till Husie. Detta bör betyda att Husie U som ligger på nedflyttningsplats i vår tvåa blir starkare och tar fler poäng i höst. Samtidigt kanske Ldb Malmö då blir lite svagare eftersom Malmö A-truppen blir något smalare och inte kan ha A-lirare i U-laget så som de bl a hade i vår förlustmatch mot dem.

Samtidigt tror jag Ldb spelarna kan vara något sletna i början av hösten eftersom det spelats både Gothia Cup och F17 lag-EM under sommaren. Kanske även några spelare deltagit i Dana Cup.

Summa sumarum: Lite läge för de som möter Malmö i början av hösten att kunna knipa poäng. Vi har dem dock i sista omgången i september och drar nog inte nytta av detta läge.

Men Husie lånar ju målvakten Stephanie Öhrström till LDB FC istället för skadade Caroline Jönsson? Helena Ivarsson flyttar då upp i Husie A i söderettan och man får målvaktsproblem i tvåan.

Detta är förviso ett problem för Husie, men min gissning är att när det blir dags för oss att möta Husie i september är "Steff" tillbaka i Husie och en ny målvakt återfinns i Ldb Malmö. Bli inte förvånade om det är en dansk landslagsmålvakt.

Så nej - ingen hjälp att återfinna här inte. Vi får nog göra det själv.


PS. Snålt med tid att blogga nu. Eskilscupen tar resurserna...

Ovido - Quiz & Flashcards