Alla inlägg den 18 augusti 2007

Av Christer - 18 augusti 2007 09:19

Om en timme är det avfärd till Malmö och Vången. Det är bara seger som kommer att räknas och hela laget är inställda på det. Tydligen har Vången någon form av Jippo, klubbhusinvigning tror jag, så det blir nog mycket motståndarpublik runt planen.

Vi har några jobbposter extra i dagens match. Vicky Gehrke är avstängd  och Carolina Ahlbäck  är inte med pga begravning. Mia Karlsson har problem med sitt knä, men åker med och testar. Detta då ovanpå våratidigare långtidsskadade Sanne Lindhart (knäopererad), Rebecka Jönsson (knäopererad), Josefin Berglin (väntar på operation), Ida Sönner (knä) och att Moa Eriksson (USA), Ylva Landgren (Spanien) och Helena Modie (Linköping) har lämnat för studier under sommauppehållet. Lägg därtill att i gårdagens B-match saknades Eva Jonsson (sjuk) och Malin Ullerholm (arbete) så finns det en förklaring varför B-laget hade svårt att hänga med topplaget Hässleholms IF igår. Förlust 0-5 (0-4). Men det verkligen rekordunga laget spelade en bra andra halvlek när vi fick tag i våra positioner och kunde kriga på ett bättre sätt än den första halvtimmen. För varje match blir de unga talangerna sökert bättre och kommer in i spelet. Det är dock div 3 nivå och vi möter bara andra föreningars förstalag (utom Stattena).

Men idag gäller det Vången i div 2 och laget vet vad som förväntas, så jag räknar med att rapportera om seger senare idag. 

Ovido - Quiz & Flashcards