Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av Christer - 28 augusti 2007 21:54

som blir våra motståndare i DM-finalen 2007. I dagens semifinal besegrade man Vången med 3-1 efter förlängning. Hdff inledde bäst och ledde också i halvlek med 1-0. I andra spelade dock Vången upp sig ordentligt och kvitterade rättvist till 1-1.

Vången såg i mina ögon sakna lite spelare jämfört mot ordinarie div 2 lag. Jag är ganska säker på att vi fick se F92 spelarna Susanne Holmkvist och Hanna Aronzon i Vångens lag. Utan att jag känner igen dom till utseeende gissar jag att två små pigga Vången-lirare var dessa två skånelags-spelare.

I förlängningen, för det blev en sådan, tog så Hdff's tyngd ut sin rätt och Vången orkade inte stå emot. 2-1 och 3-1 inom några minuter av första förlängningskvarten och matchen var avgjord.

Nu blir det alltså ett Harlyckan-derby som avgör vem som vinner DM 2007. När matchen ska spelas är inte klart.

Av Christer - 28 augusti 2007 00:12

Vi har gjort klart med två förstärkningar inför avslutningen på säsongen.

Maria Jönsson, för de flesta välkänd målvakt, återvänder till oss efter en tid i Stattena IF. Maria lämnade Eskils förra hösten efter många år som division 2 keeper för att försöka ta plats i div 1, men det lyckades inte riktigt. Duktiga Sofie Andersson-Almryd har abonnerat på den platsen.

Josephine Cederholm är 20 år och kommer närmast från division 2 laget IFK Viksjö i Stockholm. Jossan är vänstermittfältare och har spelat i alla Viksjös division 2 matcher under våren.

Båda är spelklara i veckan, men det återstår att se hur tränare Lasse Pettersson väljer att utnyttja nyförvärven. 



Ovido - Quiz & Flashcards