Alla inlägg den 29 augusti 2007

Av Christer - 29 augusti 2007 15:53

Uppsnacket inför kommande DM final mellan Eskilsminne och HDFF har redan börjat. Detta märks efter att det under dagen har snackats en del om vilken uppsättning av Vången som var starkast. Den som Eskils besegrade med 4-0 för en och en halv vecka sedan eller den HDFF besegrade med 3-1 i går.

Själv älskar jag uppsnack och spekulationer vilket läsare av denna blogg säkert uppmärksammat. Därför har jag förstås undersökt saken. Svaret blir nog tyvärr att det var ungefär samma. Fyra spelare var utbytta mellan matcherna. Från Eskilsmatchen saknades igår bland andra kaptenen Jannice Söderberg (som ju skadades i den matchen) och Jill Carlsson. Två duktiga spelare som hade behövts igår. Men å andra sidan hade bland annat Linda Nilsson och Martina Severinsson tillkommigt till gårdagens match. De är normalt ordinarie spelare men som inte spelade mot Eskils. 

Så det får nog konstateras att det var ungefär likvärdigt motstånd som bjöds i de två matcherna (Om inte någon Vången-kunnig läsare har andra uppgifter att delge oss).

Så inte heller denna gång kan vi räkna ut något i förskott utan det blir på planen som det kommer att avgöras.

Men här slutar oxå DM-uppsnacket för tillfället i varje fall. (Det återkommer säkert). Vi och säkert också HDFF vill nu koncentrera oss på kommande serimatcher där båda lagen har mycket viktiga matcher framför sig. 


PS. Vill för övrigt tacka den Vången-fotograf som i samband med vår match i Oxie fotograferade invigningen av det nybyggda klubbhuset. Beskärningen av bilden vid klippning av bandet blev ju utmärkt.

PPS. Vad detta betyder är en sak mellan undertecknad och fotografen.

Ala

Av Christer - 29 augusti 2007 10:23

Eftersom intresset för Eskils är stort så är det en del som undrar var Caroline "Ala" Albäck håller hus efter att hon missat två matcher. Bland annat frågor i Eskils gästbok.

För att undvika onödiga spekulationer så behövs en förklaring. Saken är den att Ala har råkat ut för ett dödsfall i familjen som gjort att fotbollen för tillfället kommit längre ned i prioritet. Vi har en bra dialog med Ala och stöttar henne i en jobbig tid. När vi har Ala tillbaka i spel kan vi just nu inte säga något om. 

Men som också synes i gästboken är hon redan saknad av sina lagkamrater och övriga supportrar så vi hoppas på en snar återkomst. 

Ovido - Quiz & Flashcards