Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Christer - 10 maj 2008 18:37

Hela dagen idag på Sofiero med att parkera bilar som Eskils Dam gör varje år när det är blomsterutställningar. Inte så mycket bilar i år dock. Så ingen fotboll idag.

Hemkommen så blir det förstås att via telefon, internet och annan kommunikation försöka få reda på vad som hänt där ute...


Söderettan DAM

Falköping - Stattena 0-3

Imponerande resultat må jag säga. Inget verkar rubba Stattena, inte heller Issas skada. " mål av Carolin Pettersson och ett av Terese Pettersson

Vittsjö - Öster 4-3

Första Vittsjösegern i ettan. Men 0-1 efter 3 minuter så trodde kanske många det skulle gå som de två tidigare matcherna. Men Emma Sjödal ligger bakom segern med 3 mål och Erik Petersson gör det fjärde.


Div 2 Sydvästra

Södra Sandby - Helsingborgs DFF 0-0

Norvalla - Veberöd 9-1

Skurup- Malmö 1-5 (igår)

Veberöd och Skurups problem fortsätter. Ny HDFF poäng och fyra lag efter i tabellen.


Div 3 Norra

Råå - Häljarp 5-2

Glimåkra - Osby x-x (nån som vet)

Oversholm - Vä 3-0

Lite överraskande tätt mellan Råå och Häljarp kanske, men man kan inte ösa in mål på begäran och Häljarp har sökert tätat igen lite efter förra helgen.

Vä överraskar negativt. Men enligt uppgift krigade Oversholm sig till segern och hade desutom ett bra försvar och suverän målvakt i Hanna Persson.

Nu börjar Oversholm drömma om serieledning, Vi får se på onsdag om försvaret kan stå emot inte bara en vindsnabb forwards som Vä kanske har (i Veronica Vera Persson) utan en tre, fyra blå/gul randiga diton.


Div 4 NV

Eket - Billesholm 0-4

Tredje raka för Alex tjejer. 2 nya mål av skyttedrottning Tott

Eskilsminne - Kvidinge

Som tidigare meddelat inställd. Kvidinge fick ej ihop lag.


Div 4 Mellersta

Lunds BK - Uppåkra 2-2

Oavgjort för våra kommande DM motståndare Uppåkra. En poäng på två matcher. 


Ovido - Quiz & Flashcards