Alla inlägg den 1 september 2007

Av Christer - 1 september 2007 23:54

Några andra resultat av matcher jag gärna hade sett idag...

Kvidinge - Kullabygden 7-1 (Hur många gjorde du Kanga?)

Eskilsminne F92 - Lund SK 2-2 (Eskils kom tillbaka efter 0-2 underläge)

Glimåkra - Älmhult 1-1 (Ser ut som våra vänner i Älmhult ska kunna klara sig kvar i tvåan).

Osså en som jag såg lite av: Eskils juniorer besegrade Kulladal med 2-1 (Krabbarna ligger tvåa i Junior-ettan, 6 poäng efter Bunkeflo).


Av Christer - 1 september 2007 23:39

Fredagskvällen ägnades åt två snabbvisiter söderut. Första halvlek av Stora Harrie-Staffanstorp slutade 1-1 efter att S-torp kvitterat i sista minuten av halvleken. Matchen slutade sedan 2-2 men det såg jag inte, för i pausen bar det av till Svalöv för andra halvlek av Svalöv-Eket. Hann bara byta två ord med Per Sandberg men glömde be honom hälsa döttrarna. Gör det om du läser här! Avståndet mellan Kävlinge och Svalöv är annars lagom långt för att köra i en halvtidspaus. Men om ni gör det så tänk på att ni kommer in i Svalöv från andra hållet och ska svänga höger i rondellen, inte köra rakt fram! Andra halvleken i Svalöv dominerades totalt av hemmalaget som efter underläge 0-1 vände till seger 4-1. Kaffet var lika gott på båda anläggningarna.

Av Christer - 1 september 2007 23:23

I trean ångar HDFF på och Råå har hittat tillbaka efter lite trögt de senaste omgångarna. Båda vann idag med 6 måls marginal. 6-0 respektive 7-1. Resterande program är ungefär lika. Kanske - på pappret - en aning lättare för Råå. Men det lär avgöras i det interna mötet lagen emellan den 23 september (näst sista omgången).

Vem vinner 3;an? Rösta i omröstningen här bredvid.

Av Christer - 1 september 2007 23:09

Inte heller denna omgång kunde vi räkna in något resultat i sydvästra tvåan som var till vår fördel. Vi hade kanske inte väntat att Vången skulle klara poäng mot Tölö men man var länge i ledningen innan Tölö vände till 2-1 med två snabba mål på två minuter i mitten av andra. Södra Sandby överraskande negativt genom att förlora till Husie som därmed gick förbi oss. Sandby kan faktiskt bli indragna i nedflyttnings-striden. Men Falkenberg vann i vart fall klart över Böljan.


Av Christer - 1 september 2007 23:03

Tyvärr gav dagens test av Samantha Trossling skadade fotled inget positivt besked. Sam vred till foten ordentligt i förra matchen mot Falkenberg och tyvärr är den inte återställd tillräkligt för att klara match mot Norvalla. Sam får vänta en vecka till. Eftersom vi också saknar avstängde Annica Leo kommer Anna Dimic och Emma Persson att gå in från start i morgondagens svåra bortamatch.

Dock har det sett bra ut i övrigt under veckans träningar och vi är inställda på att göra en bra match mot topplaget.  


1-4

Av Christer - 1 september 2007 22:45

B-laget kunde inte stå emot Osby i dagens div 3 match. Trots bra start där vi var först på bollen och styrde spelet. Men när Osby kontrade med hjälp en en lång boll som man förvaltade bra till 0-1 tog de också över spelet. Det blev 0-3 innan halvtidsvisslan löd. I andra fick vi lite bättre ordning igen och halvleken slutade 1-1. Men lite bättre denna gång igen för B-laget. Vi hittar allt mer tillbaka till det egna spelet efter den tunga höststarten med alla skadebekymmer och därmed utbytta spelare.

I dag så vi flera ljusglimatar. Naturligtvis att Josse Berglin var tillbak på plan. Visserligen inte helt återställd efter sin knäskada men det fungerade bra. Debut i Eskilströjan för nyförvärvet Jossan Cederholm lovade gott. Lite efter i matchträning men har erfarenhet och sitter på A-bänken redan i morgon. Rebbeca Ludvig född 92 imponerade så mycket på Skånelags-kaptenen (som spelar i Osby) att det blev direkt uttagning till nästa träning med Skånelags-aspiranter. Desutom förstås att Emma Garbov nu hittar målet även i division 3 efter att ha dominerat i många div 5 matcher.

Ovido - Quiz & Flashcards