Alla inlägg den 5 september 2007

Av Christer - 5 september 2007 16:59

Nästa år var det tänkt att den planerade damproffsligan i USA skulle komma igång. Men nu meddelas från USA att ligastarten flyttas till säsongen 2009. Så hugade aspiranter kan träna ett år till...

Av Christer - 5 september 2007 16:28

I dagen uttagning till F91 (F16) landslaget lyckades bara en skånska ta sig in, nämligen Angelica Fridh från Sjöbo.  Hur nära "våra" 91or som var med i Skånelaget var i denna uttagning är svårt att säga, men de fick i alla fall goda betyg från Cup Komunal slutspelet tidigare i sommar. De är förstås Anna Dimic och Emma Garbov.

Annars  la jag mest märke till uttagningen för att den innehöll Olivia Schough från Falkenberg. Ni vet tjejen som sänkte oss på Harlyckan förra hemmamatchen med sina 3 mål. Olivia som nyligen kommit till Falkenberg från div 5 laget Ullared följde upp sin debut mot oss med att göra två i nästa match mot Böljan.   Ännu en seriebekantig återfinns i F16 landslaget, Eleonor Svantesson, Tölö.

Av Christer - 5 september 2007 10:59

Anna Mörstam och Louise Östman nu återvänder till LDB Malmö efter att varit utlånade till Husie. Det var ju ett av få positiva besked från omgivningen som berör vårt A-lag. Det bör betyda att två av de bästa ur Husie U försvinner upp till Husie A på lördag när vi möts. Huise spelar alltså både i ettan och tvåan samma dag.

Å andra sidan betyder återvändandet kanske att Anna och Louise dyker upp i Ldb U stället när det är dags att möta dem. Kneppigt det här med utlåningar, farmaravtal och övergångar.


Ovido - Quiz & Flashcards