Alla inlägg den 11 september 2007

Av Christer - 11 september 2007 10:40

Många frågor när DM-finalen kommer att gå. Intresset för den matchen är stort.

Men svaret är att det inte är avgjort ännu. Det allra toligaste är att det blir efter sista seriematchen. Både HDFF och vi har viktiga avslutningar i serien och det är svårt att hinna med. 

Av Christer - 11 september 2007 09:13

Det var inte världens bästa måndag igår.

Först stängt på Harlyckan och ut på platån med träningen. Urusala träningsförhållanden för alla lag, men inte känns det som division 2 status att träna på en äng... Trots det god stämning och humöret uppe på spelare och ledare. Bra intensitet och bra (vad nu planen tillät) teknik på övningarna.

Men eländet fortsatte: Vicky fick troligen en bristning i låret och hade riktigt ont. Svårt att säga hur djupt den tog så vila och behandling i veckan får avgöra hur det blir i helgen, men risken finns att vi står utan ännu en mittback i helgen.

Så sist i gårkväll den sista smällen. Tölö vann över Falkenberg. Denna omången när vi tog den 3 poängare vi skulle, så vann de tre lagen närmast över strecket mot de tre topplagen. Otroligt osannolikt men ännu ett tecken på hur svår tvåan är i år. Redan nu står det klart att det krävs mer poäng för att stanna kvar än vad det gjort de senaste 3-4 åren.

Men själv är jag alltid optimist och vet att det är möjligt. Det som är viktigare är att spelarna också gör det och att stämningen, viljan och tron faktiskt är mycket bra trots alla mentala smällar laget fått utstå.

Inga positiva besked då? Jo, Frida L (som vred knät i helgen) kunde redan idag gå för egen maskin utan kryckorna och skadan verkar lindrigare än först befarat. Även Mia Karlsson ar igång och joggade efter sin skada.

Ovido - Quiz & Flashcards