Alla inlägg den 17 april 2008

Av Christer - 17 april 2008 21:49

.. innan seriepremiären är nu avklarad. Mycket spelmoment även på denna, som på flera av de senaste träningarna. Det känns faktiskt som vi nu är ganska klara över hur vi vill spela. Och efter en lite trög start på träningen, tog det fart efter hand och ju längre det led desto bättre såg det ut. Bolltempot kom upp dit vi vill ha det och det känns som nu har vi ställt om från konstgräsets jämnhet och kan behandla bollen bra även på den mjuka vårplanen. My Nilsson steg fram och sköt flera kanonavslut som alla satt 2 cm under ribban. Gärna ett sådant på lördag. Nu är det bara att åka till Wä och göra det.


Vi kommer helt säkert att möta ett heltagat Wä. Laget är säkert sugna på att vinna serien och det torde vara lätt att motivera att då gäller det att slå lagen som kommer uppifrån. Men inte mig emot. Vi vill gärna möta spelande lag och då brukar vi själva lyfta oss. Jag tror på en mycket bra fotbollsmatch på lördag.


I veckan såg det ut som vi skulle, för första gången i år, kunna ställa upp med ordinarie lag. Nu blir det inte riktigt så då Samantha Trossling har insjuknat och inte kommer med. Men i övrigt är det på plats (några långtids skador borta, men det vet vi ju). Anna Dimic är tillbaka och närmar sig form efter sin körtelfeber men får starta på bänken.


I dagens uttagning var det några som fick stå tillbaka som kanske hoppats på plats truppen. Det är jäkligt tätt och tättare kommer det bli när fler kommer tillbaka i spel inom kort. De som inte kom med denna match kommer att visa att man vill nästa gång. Det gäller för de uttagna att motivera sin plats från vecka till vecka. Tyvärr finns det ingen B-lagsmatch att visa upp sig i denna helg. Fyran startar först nästa vecka. Så det blir träningarna som avgör. 


Men nu går vi lite långt i förväg. Nu är det Wä på lördag och sedan väntar Råå....  


Ovido - Quiz & Flashcards