Alla inlägg den 22 april 2008

Av Christer - 22 april 2008 23:43

Snart startar tävlingen Coachen igen. HD:s tävling där man väljer spelare ur de lokala serierna till ett lag och man sedan får poäng efter vad spelarna presterat.


I fjol ville alla ha med Bjärelagets Mimmi Hultman som öste in mål i femman. Många verkar ha den tanken i år också och nu har flera frågat mig... Var e Mimmi? Hon finns inte med i Bjärelagets spelarförteckning. Finns hon i nåt annat lag?


Tyvärr är sanningen den att Mimmi är skadad. Hon har åkt på en korsbandsskad och är borta minst 5-6 månader.


Men får jag komma med ett annat tips. Målvakt: Emmie Lundqvist, Eskilsminne DIF. Vi tänker inte släppa in så mycket mål i år.

Av Christer - 22 april 2008 23:07

Ganska enkelt kontrollerade vi matchen mot Lilla Torg till en 5-0 seger. Vi ställde som sagt ett litet mixat lag på benen. Startelvan:


Emmie Lundqvist

Linnea Bolinder - Vicky Gehrke - Cajsa Wellander - Felicia Karlsson

Anna Dimic - Annica Leo - Julia Karlsson - Matti Härner

Sara Ragnarsson - Frida Karlsson

(Sanne Lindhardt, Mia Karlsson, Maria Jönsson, Rebecca Johansson)


Direkt syntes det att vi ville vinna matchen. Taktpinnen var från första minuten hos de randiga. Och precis som vi önskade (begärde) visade alla på plan rätt vilja. Men trots att vi skapade ganska mycket dröjde det till 30 minuten innan det målmässigt lossnade. Sanne (som precis byts in) tryckte  på mållinjen in en fin hörna från Julia. 10 minuter senare avlossar Sanne kanonen från ganska långt avstånd och bollen går i fin båge över målvakten. 2-0 i paus.


I paus pratas det om att fortsätta fokucera och inte släppa in Lilla Torg i matchen. Men vi gör en del byten, mest för att spara spelare till helgen, Återigen är man glad att alla som kommer in gör ett gott stycke arbete och håller kvaliten hålls uppe. Lilla försöker dock första 10, nu med hjälp av medvind, och kommer till några halvlägen. Men vi tar tag i det igen och avgör väl definitivt med Saras 3-0 mål. 


Vi fortsätter att kontrollera matchen och Becky som kommit in för att spela sista halvtimmen är aktiv och skapar en hel del. Hon lyckas ochså sätta två pytsar. 


Bra betyg till alla idag och som sagt extra plus till de som normalt inte är A-startelva men som alla kommer in och gör det bra idag... 

Av Christer - 22 april 2008 15:24

Idag står det i tidningarna om en försvunnen svenska i Paris. Av tidningarnas beskrivelser liknar det Lina Larssos vistelse och för ett kort tag var jag orolig. Men nu har jag varit i kontakt med Lina som just nu inte är i Paris utan är på resande fot i Spanien. Allt är bra med henne och hon kommer hem den 10 juni. Lina hälsar till alla.


PS. Tyvärr är det ju ändå några andra som känner sorg och saknad idag. Tankarna går till det... 

Ovido - Quiz & Flashcards